Ole Deviks vei 44 – Alna

[rev_slider od44] Bygget

Storm Eiendom har en seksjon i 2. etg som byr på meget representative lyse lokaler med skipsgulv – nyoppusset – ledig fra oktober 2015. Bygget har og topp trimrom – stor kantine m/takterrasse – god parkering. Sentralt plassert på Alna. Området er veletablert med forskjellig typer industri, håndverksbedrifter innen bygg og anlegg, lager, kontor og handel. Enkel adkomst fra E6 nord (avkjøring Alna Næringsområde). Ca 6 minutter til Sentrum, og ca 25 minutter til Gardermoen. Hyppig avgang fra bussholdeplass i Ole Deviks vei (rute 66), og ca 6 minutter fra T-banestasjon.

Beliggenhet


 

Lokalene/innhold 

Det er to ledige kontorlokaler på tilsammen ca. 1.400 kvm BTA leieareal i 2. etg som begge er moderne og holder en høy standard.

Lokale 1 er på ca. 1.050 kvm og består av åpent kontorlandskap, cellekontorer, møterom, stillerom, sosial sone, kjøkken og et kursrom/stort møterom. Lokalene kan deles i flere leieforhold.

Lokale 2 er på ca. 356 kvm og består av cellekontorer, stort åpent landskap/showroom og en kjøkkenløsning. Disse to lokalene ligger “vegg i vegg“ og kan leies samlet eller hver for seg.

Mulighet for å leie noe lager.

Lokalene kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Bygget er representativt, holder en god standard og er meget godt vedlikeholdt. Det er balansert ventilasjonsanlegg med kjøling. Ventilasjonsanlegget er oppgradert.

Det er rikelig med parkeringsplasser på egen eiendom både for ansatte og besøkende. Parkeringsplassen er sikret med elektrisk og automatisk bom. Parkering er inkludert i leieprisen.

Det er en hyggelig felles kantine i bygget. Kantinen serverer god, sunn og variert mat. Det er mulig å bestille mat fra kantinen til møter og firmaarrangementer. Det er også mulig å leie kantinen til egne arrangementer etter kontortid. I tilknytning til kantinen er det en felles takterrasse med utemøbler til fri benyttelse for leietakerne.

Det er et velutstyrt moderne trimrom i bygget som er gratis å benytte for leietakerne. I forbindelse med trimrommet er det dusjer, garderober, solarium, bordtennisbord, consept 2 romaskin og spinning sykler.

Det er felles møterom som alle leietakerne kan benytte. Bruk av dette er inkludert i fellesutgiftene.

Det er heis i bygget og gode muligheter for profilering.